Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på Isoleringsbutiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies.
Jag förstår

Leverans och hämtning

Hemleverans

Leverans sker med lastbil till den angivna leveransadressen. Avisering via telefon sker innan leverans. Normal leveranstid är 2-7 arbetsdagar. Skulle någon produkt vara slutsåld kan leveranstiden bli längre, om så sker meddelas du om detta. Kontrollera försändelsen vid ankomst, skulle något saknas eller vara skadat, meddela oss snarast. Isolering skall ej utsättas för fukt, därför rekommenderar vi att produkterna väderskyddas i samband med leverans. Mindre försändelser skickas i paket som ni hämtar ut hos ombud eller på terminal.

Är leveransadressen svårtillgänglig för lastbil, meddela detta innan.

Normalt kör vi:
Skåne: onsdag
Stockholm: torsdag
Göteborg: måndag eller tisdag
Skaraborg: måndag eller tisdag
Övriga väderstreck: Vid full bil eller med externa åkare

Fraktkostnad

Isolering är skrymmande och frakten blir till vissa postnummer hög, i synnerhet när enstaka paket beställts. Vi utvärderar konternueligt olika speditörer för att kunna erbjuda så förmånliga fraktpriser som möjligt. Är du intresserad av >30 paket isolering kan vi ibland leverera direkt från fabrik, ofta till ett förmånligare fraktpris. Önskar du offert på ett större parti isolering, hör av dig till info@isoleringsbutiken.se

Observera att funktionen som räknar ut fraktkostnaden är nyutvecklad och kan innehålla buggar som gör att ni inte får fram något fraktpris. Om så sker, hör av er så räknar vi fram ett pris manuellt.

Hämtning på våra lager

Det går utmärkt att, utan extra kostnad, själv hämta på våra lager. Vart vi lagerhåller produkterna framgår i informationen du finner under respektive produkt. Observera att vi inte har några fysiska butiker utan hämtning endast kan ske efter överenskommelse. Din beställning lägger du här på hemsidan och kryssar i "hämtning" under fraktalternativ.

Köpvillkor

Priser

Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive moms, 25%.

Betalning

Vi erbjuder kortbetalning direkt på sidan. Vid större beställningar eller om du är företagskund så erbjuds köp mot faktura, hör av dig till oss så lägger vi upp dig som kund.

Ånger- och bytesrätt

Ångrar ni ert köp gäller 14 dagars öppet köp, räknat från det datum ni mottagit varan. Önskar ni byta varorna mot andra kan detta ske inom 30 dagar. En förutsättning för ånger- och bytesrätten är att varorna är oskadade.

Retur

Innan ni sänder varor i retur skall ni ta kontakt med oss på info@isoleringsbutiken.se. Förpacka er retur väl så att varorna inte skadas i returfrakten.

Returadress:
Lösull i Väst AB

Johannelundsgatan 34

506 40 Borås

Returfrakten betalas av kunden.

Har vi skickat felaktiga varor så står vi för returfrakten.

Personuppgifter

Era personuppgifter såsom adress, telefonnummer och mail sparas endast för att kunna expediera er order. Dessa uppgifter kommer under inga omständigheter lämnas vidare till tredje part om inte detta krävs för att kunna expediera er order, exempelvis då en extern speditör används för leverans. Vid fakturaköp används personuppgifterna för att göra en kreditprövning. Personuppgifterna sparas så länge ni är kund på isoleringsbutken.se. Önskar ni att vi raderar era uppgifter efter leverans kontaktar ni oss på info@isoleringsbutiken.se.

Tvister

Lyckas vi inte lösa en eventuell uppkommen tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.